Tuesday, January 27, 2009

Miks on praegu õige aeg alustada ettevõtlusega?

1. Low opportunity cost - headel aegadel saab palju palka ja boonuseid. Samas halbadel aegadel on lisatasud väiksemad. Seega miks mitte proovida ning ise omale võimalusi luua.
2.
Cheap Talent - praegu on lihtsam leida inimesi oma meeskonda. Isegi häid spetsialiste ja töötajaid lastakse tänapäeval lahti või on pole neil enam praegusel töökohal piisavalt väljakutseid. Kutsu nad oma ettevõtmisse ja tehke midagi uut!
3. Cheap Stuff - firmad pankrotistuvad ja veel elus olevad ärid soovivad oma kaubast lahti saada. vajalikku kraami äri alustamiseks on soodsam ja odavam ning vahest isegi tasuta saada.
4. Eager customers - kliendid on nõus maksma projektide eest vähem ja otsivad eriti praegusel ajal uusi lahendusi ja võimalusi oma probleemidele. See on stratupide võimalus, sest uued lahendused on nende rida ning esimesed 20 projekti tehakse niikuinii imeodavalt referentsi või toote paremaks arendamiseks. Seega tuleb seda ärakasutada.
5. Competitor carnage - vanad turul olijad on ametis oma kulude kokkuhoiu programmi, koondamiste, lepingute menetlemisega, mistõttu jäävad unarusse mitmed kliendid. See on aga startupi võimalus.
6. "Now" is always the right time - parim aega alustamiseks on kohe. Midagi pole kaotada veel ühe päeva ootamisest. Helista juba täna tulevasel partnerile või kliendile ja aruta uusi võimalusi.

Pikemalt saab lugeda siit:
http://onstartups.com/home/tabid/3339/bid/7559/Start-Now-6-Reasons-Why-This-Economy-Is-Good-For-Startups.aspx

1 comment:

Anonymous said...

oppinud