Thursday, June 21, 2007

Selleks korraks on JCI BBP edukalt läbi...

Suured tänud osalejatele ning toetajatele ja žüriile.

Küsisime ka suurtoetaja Ülemiste City juhataja ning JCI BBP žüriiliikme Gunnar Kobini käest, et kuidas talle konkurss meeldis ning mida ta meile järgmiseks aastaks soovitab.

1. Kuidas algas Teie koostöö Best Business Plan projekti ja JCI-ga?
[Gunnar Kobin Ülemiste City] Vestlustel ühe juhtiva IT ettevõttega sündisid kontaktid JCI juhtidega, millest arenes välja osalemine äriplaani konkursi žüriis.

2. Mida pidasite projekti juures huvitavaks ning mis ajendas kaasa lööma?
[Gunnar Kobin Ülemiste City] Ülemiste City tahaks olla noortele toeks oma ideede realiseerimisel ja seetõttu tundus meile loogiline, et võiksime jagada oma kogemusi ka äriplaanide hindamisel

3. Kuidas jäite rahule tänavuse konkursiga ning milliseid näpunäiteid jagaksite tulevastele osalejatele ja projektijuhile?
[Gunnar Kobin Ülemiste City] Konkurssi peamine probleem on osalejate nõrk ettevalmistus äriplaanide kirjutamisel. Noori tuleks juhendada, et nende ideed saaksid piisavalt hästi esitletud ning esitlemise taha ei jääks hea idee realiseerumine.

4. Milline on Ülemiste City visioon ja tulevikuplaanid?
[Gunnar Kobin Ülemiste City] Ülemiste City visioon on luua inspireeriv keskkond innovaatilistele inimestele, kes töötavad Tarka Äri tegevates ettevõtetes. Ja Targa Äri ettevõtted on need, kes hindavad teadmisi ning rajavad oma äritegevuse teadmiste ja kogemuste ekspluateerimisele. Meie plaan on saada juhtivaks ettevõtluskeskkonnaks Eestis ja meelitada selle keskkonnaga Eestisse innovaatilisi inimesi ka välismaalt.

No comments: